lördag 15 mars 2014

Book Haul


Rebel Spring av Morgan Rhodes
Dark Triumph av Robin LaFevers
Efter att ha läst första boken i respektive serie, så beställde jag genast hem deras uppföljare. Jag ser mycket fram emot att läsa Rebel Spring, eftersom jag verkligen gillade Falling Kingdoms, och Dark Triumph har jag redan läst, och jag älskade den.


Origin av Jessica Khoury
Dead Girls Don't Lie av Jennifer Shaw Wolf
Jag besällde båda dessa böcker från Bokus lagerrensning. Origin har jag haft på min TBR lista länge, men Dead Girls Don't Lie har jag nyss upptäckt. Ser fram emot att läsa båda.


Buffy the Vampire Slayer season 8 vol 1 av Joss Wheadon mfl.
Även den här hittade jag på Bokus lagerrensning, och jag har velat ha den hur länge som helst. I mina ögon är Buffy det bästa som någonsin gått på TV, och jag har velat läsa fortsättningen i en mindre evighet. Den har alltid varit så dyr dock, så jag blev väldigt förvånad när jag hittade den för bara 69 kr. Det här är nog det bästa köpet jag gjort på väldigt länge, och jag ser SÅ mycket fram emot att läsa den.


Catching Fire
Ender's Game
Och sist, men inte minst, så har jag fått hem 2 bokrelaterade filmer. Catching Fire är en av mina
favoritfilmer, men Ender's Game har jag inte sett än. Jag älskade boken dock, så jag hoppas att filmen också är bra.

Har du läst någon av böckerna/sett filmerna? Vad tyckte du?

8 kommentarer:

 1. Jag har endast sett Catching Fire som jag verkligen tyckte om. Ender's Game skulle jag vilja se någon gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul. :) Jag gillade också Catching Fire. :)

   Radera
 2. Var tyvärr besviken på Enders Game, boken är så mycket bättre, filmen var så komprimerad. Men min kille som inte läst boken gillade den =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tråkigt att höra. Jag känner mig ganska besviken på att Ender verkar vara mycket äldre än vad han egentligen ska vara, och jag har fortfarande inte sett filmen. Tänkte vänta lite tills förväntningarna inte är så höga.. :)

   Radera
 3. Så spennende, jeg har hørt om den første boken du nevner og Origin. Håper du skriver omtaler av spesielt de og selvfølgelig de andre. Er veldig interessert i å høre meningen din om dem!

  Ha en flott søndag :D
  - Siri

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra. :) Jag brukar skriva recensioner på nästan allt jag läser, däremot kan det ta ett tag innan jag lägger upp dem på bloggen, jag läser så mycket att jag ligger lite efter med recensionerna nu. :)
   Tack för att du tittade förbi Siri, och jag hoppas att också du har en bra söndag! :)

   Radera
 4. Påminner mig om att jag måste beställa hem Catching Fire~ Älskade den så himla mycket!

  SvaraRadera