torsdag 31 januari 2013

Stealing Parker - Miranda Kenneally

Titel: Stealing Parker
Författare: Miranda Kenneally
Serie: Hundered Oaks #2
Sidor: 242

Parker Shelton pretty much has the perfect life. She’s on her way to becoming valedictorian at Hundred Oaks High, she’s made the all-star softball team, and she has plenty of friends. Then her mother’s scandal rocks their small town and suddenly no one will talk to her.

Now Parker wants a new life.

So she quits softball. Drops twenty pounds. And she figures why kiss one guy when she can kiss three? Or four. Why limit herself to high school boys when the majorly cute new baseball coach seems especially flirty?

But how far is too far before she loses herself completely?


Jag gillade verkligen Catching Jordan av Miranda Kenneally, men jag måste säga att Stealing Parker är ännu bättre. Jag bara älskar att vara i Hundered Oaks världen.

Stealing Parker är väldigt charmig och mysig, samtidigt som den har ett djup i sig. Den tar upp homosexualitet, religion, utfrysning, överdoser och om hurvida man kan ha ett förhållande med en lärare/coach. Det är många tänkvärda ämnen inlindade i allt det gulliga och det gör att boken blir ännu bättre för mig.

Jag gillade Parker väldigt mycket, hon var rolig och charmig, och hade en styrka i sig som verkligen sken igenom i slutet. Samtidigt tyckte jag väldigt synd om henne och det var lätt att förstå valen hon gjorde efter allt hon gått igenom.
Från början så älskade jag Brian. Han verkade så snäll och underbar.  Jag gillade hur förhållandet började och hur de lärde känna varandra genom sms och datorn. Ju längre förhållandet pågick desto sämre började jag tycka om Brian och i slutet avskydde jag honom.
Jag gillade Drew och jag älskade Corndog, han var definitivt min favorit!

En annan sak jag tycker om är att böckerna handlar om sport och att tjejerna dessutom är bättre än killarna. Det är kul att läsa om starka, sportiga tjejer..det händer tyvärr inte så ofta.

Miranda Kenneally har skapat en underbar värld och stämning, jag önskar att jag fick gå på Hundered Oaks High. Karaktärerna är älskvärda och boken är så otroligt härlig. Jag älskar den!

Favoritcitat:

“You were in the equipment shed with Corn Fritter?” 
“Corndog,” Will, Dr. Salter, and I say simultaneously.”  

                                                9 / 10 

 

2 kommentarer:

  1. Själv tyckte jag att Catching Jordan var bättre men Stealing Parker är också väldigt bra!

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du tyckte om den! Jag älskade Catching Jordan så jag har snarare förberett mig på att jag kanske skulle bli besviken på den här... x) Hoppas jag kommer tycka om den lika mycket :D

    SvaraRadera