söndag 8 september 2013

Fem Frågor

Jag blev taggad av Lena C att svara på fem frågor, tack så mycket! :)

1. Vem inspirerade dig/uppmuntrade dig att börja blogga?
Det var tack vare Twilight jag hittade till bokbloggarvärlden, och efter att ha följt en massa bra bokbloggar i över ett år beslutade jag mig för att skaffa en egen. Det var dock ingen speciell som inspirerade/uppmuntrade mig, men jag vill ändå ge ett stort tack till alla er andra bokbloggare därute! <3

2. Hur väljer du ämnen att blogga om?
Ah, det är väl inte så svårt... Jag recenserar böckerna jag läser, lägger ut bilder på mina nya böcker, älskar "Waiting on Wednesday"-inläggen, och jag har en förkärlek för bokiga enkäter.

3. Vad vet de flesta inte om dig?
Jag är en ganska privat person, så jag har svårt att dela med mig av saker om mig själv. Jag svarar gärna på direkta frågor, men har svårt att komma på något när jag måste tänka såhär själv.. Kanske att jag hatar att behöva äta med bestick som inte matchar varandra, och om jag är hemma så är det i princip omöjligt (jag kan alltså behärska mig någorlunda bland folk :)).

4. Vilka tre ord beskriver din stil bäst?
Vilken stil? Personlig? Bloggstil? Ah, jag tar min bokstil, vilken är: YA, starka huvudkaraktärer och gärna dystopier/övernatruligt (lite mer än 3 ord, men men..)

5. Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?
Jag läser såklart, kollar på tv-serier/film, läser andras bloggar, är ute med hundarna, gosar med hundarna + katten (de få gånger hon vill iaf), umgås med min man eller min familj..etc.

De fem bloggare som jag taggar är:

6 kommentarer:

  1. Tack för taggen! :D Jag ska försöka göra denna inom de närmsta dagarna!

    SvaraRadera
  2. Svar
    1. Varsågod! ;) Jag gillade dina svar. :)

      Radera