lördag 6 september 2014

Book Haul


Ask the Passengers av A.S. King
Please Ignore Vera Dietz av A.S. King
Hold Still av Nina LaCour


Six Feet Over It av Jennifer Longo
Charm & Strange av Stephanie Kuehn


Trial by Fire av Josephine Angelini
Heir of Fire av Sarah J. Maas

Dessa böcker har jag fått hem under veckan. Jag har bara hunnit läsa Heir of Fire än så länge, men
den var dock helt fenomenal och jag absolut älskade den.

Har du (eller vill du) läst någon av böckerna? Och vad tyckte du i såna fall?

6 kommentarer:

 1. Yay för att du fick Heir of Fire innan helgen! :D Och jag måste verkligen ta och börja läsa den här serien snart, för jag tror verkligen att jag skulle tycka om den! Det ska bli kul att se vad du tycker om Six Feet Over It, precis som med Tiral by Fire som jag känner att jag måste inskaffa snarast. Hoppas du tycker om böckerna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, jag var så nervös till posten kom! :) Och, ja det måste du verkligen. Jag är övertygad om att du skulle tycka om den! Och tack så mycket! :)

   Radera
 2. Jippie! Bra betyg på Heir of Fire!! Jag planerar även att läsa Trial of Fire, hoppas den är bra och att du tycker om den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, ja. Den var SÅ bra, jag kunde inte sluta att läsa. Gav den 10/10 i min recension. Jag hoppas att du också kommer att tycka om den!! :) Och tack, det hoppas jag med..och att vi båda gör det. :)

   Radera
 3. Måste ta och börja Throne of Glass snart! Heir of Fire är en jätte bredvid Trial by Fire (som jag hoppas på att läsa senare i höst eller vinter) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag helt klart att du ska göra, den är så jäkla bra! Haha, och ja, visst är den stor? :) Hoppas du gillar både ToG och Trial by Fire när du läser dem. :)

   Radera