söndag 14 februari 2016

Book Haul


Rebel of the Sands av Alwyn Hamilton
Revenge and the Wild av Michelle Modesto


Glass Sword av Victoria Aveyard (signerat ex)

Dessa böcker har jag fått hem under veckan som gått. Har läst Revenge and the Wild, och älskade den. Ser mycket fram emot Rebel of the Sands, men mest pepp är jag nog på Glass Sword. Ska bara läsa om Red Queen först, men sen vill jag ha mer Maven!

Har du läst Glass Sword än? Är du lika peppad som jag är på den? :)

4 kommentarer:

 1. Åh, Rebel of the Sands, hoppas den är så bra som den verkar :) Jag vet inte riktigt om jag ska köpa Glass Sword på engelska eller svenska, vet inte om jag orkar vänta tills den kommer ut på svenska :P Men samtidigt gillar jag inte riktigt att byta språk mitt i en serie...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag brukar inte eller gilla att byta språk. Men kommer nog att läsa Röd drottning på svenska som omläsning, eftersom jag har ett recex på den som jag inte läst ännu. Men det blir ju krångligare när man vant sig på ett språk. :)

   Radera
 2. Ahh Glass Sword! kul!! hoppas den är bra, jag väntar på den svenska översättningen :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag med. Har inte haft tid att läsa den än, och vill inte göra det så länge jag inte har rikligt med tid. Så nu väntar jag liksom bara. :) Men svenska översättningen är ju inte eller så jättelångt bort. Så jag hoppas att vi båda kommer att tycka om den. :)

   Radera