lördag 20 februari 2016

Flyttkaos & frånvaro

Jag tänkte bara förvarna lite här att det kanske kommer att bli ganska tomt på bloggen i nån vecka. Jag är mitt uppe i skilsmässa, och packning, och städning, och jag flyttar nästa helg. Så hinner knappt läsa eller blogga känns det som (och jag har så mycket jag vill läsa. Glass Sword, Calamity, Front Lines, Rebel of the Sands..). Men annars är allt bra och så, och jag kollar fortfarande in era bloggar varje dag, även om jag inte kommenterar så mycket. Så jag hoppas att alla har det bra, och så hörs vi så snart jag har lite tid över igen. :)

14 kommentarer:

 1. <3 <3 <3 ta den tid du behöver!

  SvaraRadera
 2. Håller med Veronica, ta den tid du behöver, vi förstår helt och hållet! <3 Och ta hand om dig <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, och tack detsamma! :) <3

   Radera
 3. Jag säger samma. Ta din tid och känn dig inte pressad att blogga. Iblan måste man ta bloggpauser. Det vet jag från egen erfarenhet. Även om jag (och såklart massa andra) kommer sakna dina inlägg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad snällt sagt. <3 Och jag längtar ju tillbaka jättemycket, men flytt imorgon så föhoppningvis är jag tillbaka i början av nästa vecka. :)

   Radera
 4. Säger samma som de andra, och jag hoppas att du mår bra! <3 <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Emma. Jag mår bara bra, men lite stressad. Hoppas att även du mår bra. <3 <3

   Radera
 5. Ja du ska inte känna någon stress! Och tänk på att böckerna finns kvar där sen när du kommer få tid till läsningen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag vet. Försöker läsa så fort jag har lite tid över, det är liksom det som ger mig mest energi. :) <3

   Radera
 6. Ah, I'm sorry to hear so much is going on. Don't worry, we all completely understand! The books and all of us will be here when you're done with the chaos. <3 <3 <3 <3 <3 <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you so much, sweetie. <3 <3 <3 :)

   Radera