onsdag 18 juli 2012

Book Haul

 Varning för långt inlägg. :)

Nu är äntligen min beställning här. Jag beställde några böcker från The Book Depository , men största delen av beställningen kommer från Amazon (vilka jag inte ens tänker länka till). Dagen efter att böckerna skulle ha anlänt mailade jag Amazon och frågade om dem visste var paketet var (kunde inte hitta någon information när jag spårade det). Fick svaret att paketet hade återlämnats till dem, det hade blivit fel någonstans och det hade inte kunnat delas ut. Jag måste nu lägga en ny order eftersom dem inte kan skicka ut samma paket igen. Redan nu tänker jag att jag ska beställa från The Book Depository istället, men Amazon säger att jag ska ta expressfrakt på deras bekostnad.
Jag gör mina nya beställning och sedan får jag ett mail att dem inte kan dra pengar från mitt konto. Ringer banken, mailar med Amazon flera gånger (varav jag får tre exakt likadana mail, trots att jag ställt andra frågor de inte svarar på), pratar med banken igen osv (det visar sig dock vara fel hos banken får jag till sist reda på, så jag kan inte skylla på Amazon).
Nu visar det sig dessutom (trots att jag uttryckligen frågade om jag tog rätt frakt, och om inte bad jag dem ändra den, varav jag får svaret att det ska vara rätt) att jag får bara tillbaka frakten på hälften av ordern... Jag säger bara, aldrig mer Amazon!!!

Så äntligen, här är mina böcker:


Shadow and Bone - Leigh Bardugo
Shiver - Maggie Stiefvater
Sweet Evil - Wendy Higgins
Dark Kiss - Michelle Rowen
Unearthly - Cynthia Hand
Hallowed - Cynthia Hand
The Summoning - Kelley Armstrong
The Awakening - Kelley Armstrong
The Reckoning - Kelley Armstrong
Dirty Blood - Heather Hildenbrand
Cold Blood - Heather Hildenbrand
My Soul to Keep - Rachel Vincent
My Soul to Steal - Rachel Vincent 
If I Die - Rachel Vincent 
Before I Wake - Rachel Vincent 
The Forsaken - Lisa M Stasse
Darkness Before Dawn - J.A. London
The Glimpse - Claire Merle
When You Were Mine - Rebecca Serle
Heist Society - Ally Carter
Uncommon Criminals - Ally CarterSedan har jag fått en bok av min älskade syster (för att jag är lite förkyld ;) ) och köpt en från CDON


Vilseledd - Linwood Barclay
Once - Anna Carey

Sist, men inte minst: Så här bäddar man ner sig när matte fått paket. :)


8 kommentarer:

 1. WOW vilken bokbeställning! :D
  Personligen älskar jag Heist Society och Uncommon Criminals! Unearthly och Hallowed är även de riktigt bra! Jag läst ut Shadow and Bone (eller The Gathering Dark som min version heter) idag och tyckte om den! Den var inte lika bra som jag hoppats på, men ändå bra.

  SvaraRadera
 2. Guuu vilken underbar beställning =) Avis som tusan ^^

  Tur att jag har en amazonbeställning som kommer nu i veckan, men trist att du hade sån otur med dem. Har beställt av dem två gånger innan denna och då har det gått bra...

  SvaraRadera
 3. Åååååååååååååååhhhhh! Vilken drömbeställning! Riktigt avundsjuk här!

  Vad trist att det blev så mycket problem med amazon :( Jag har beställt från dem 10ggr + och har varit väldigt nöjda med dem. En gång fick jag en trasig bok som jag inte upptäckte först efter ett halvår (hehe, har alldeles för många olästa böcker) och då hade garantin gått ut. Men annars så har jag aldrig haft problem med dem.

  Med shit, vad många härliga böcker du har fått hem. Är själv supersugen på The Glimpse och The Forsaken (+ alla andra som jag inte har läst)! Du har väldigt bra boksmak måste jag säga :)

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar bookhaul. Jag har i och för sig inte läst några av böckerna, men har hört att en del ska vara väldigt bra! Och vilken sötnos på sista bilden :)

  SvaraRadera
 5. Bara älskar att se alla dessa böcker, vilket härligt bokpacket! =)

  Väldigt trist att höra om dina problem med amazon, jag som hade fundering på att beställa från dom nu för första gången, men efter detta så börjar tvivla om jag ska. Blev det i alla fall billigt från amazon? För det har jag hört att det ska vara. Aldrig beställt från The Book Depository heller, är dom bra?

  Är så sugen på Shadow and Bone, Sweet Evil och The Forsaken, och ser att du har Shiver där, en av mina favorit böcker, bara älskar den. Den är så oerhört vacker, alla tre böckerna, de fick mig att gråta, hon skrivet på ett sånt vackert sätt. Hoppas du tycker om den!

  SvaraRadera
 6. Så jäkla trist att de skulle behöva strula till det så för dig. I vilket fall som helst måste jag ändå inflika att hur fel det än kan bli med ordrar så är Amazon för det mesta bra.

  Annars älskade jag med ditt bokpaket - maffigt värre! Anar att du har en del att göra. ;-)

  SvaraRadera
 7. shadow and bone har jag läst, tyckte den var bra!

  SvaraRadera
 8. Men vilken söt vovve!

  Och åh, böckerna! Underbart bokpaket :)

  SvaraRadera