söndag 19 augusti 2012

Utmaning: 8 fakta/vanor om mig

Jag har blivit utmanad av Helenas bokhylla att berätta 8 fakta/vanor om mig själv.
Reglerna för att delta i utmaningen är dessa:

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen hos dem så att de vet att de har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg.

1. Jag älskar djur och har tre hundar, Zombie, Disco & Albus, och en katt som heter Tjejen.


2. Jag blev sjukskriven när jag var 20 och nu, åtta år senare är jag fortfarande sjukskriven. Jag har alltså i princip bara varit hemma hela mitt vuxna liv och jag har ingen aning vad jag vill göra när jag väl blir bra igen.

3. Jag ser bara tv-serier när de kommer ut på dvd för jag har inte tålamod att sitta och vänta vecka efter vecka, problemet är bara att jag alltid ligger en säsong efter alla andra.

4. Jag är sjukligt nyfiken. En gång när jag var 12 letade jag och min bästa kompis reda på mina födelsedagspresenter, öppnade dem, skrev upp vad det var och slog in dem igen. Utan att bli påkomna!

5. Jag tycker att Buffy the Vampire Slayer är den bästa tv-serien som någonsin gjorts.

6. Jag fick diabetes när jag var liten och när jag var 15 hamnade jag i diabeteskoma i England. Jag var på språkresa och blev sjuk två dagar innan hemresan. När jag vaknade upp igen hade alla åkt hem och jag var ensam i över ett dygn, tills mamma kom dit. Jag har nog aldrig varit så glad över att se henne som då.

7. Jag är värdelös på att laga mat och jag vill inte ens tänka på hur min diet skulle se ut om jag var ensamstående (toast och nudlar typ).

8. Jag är livrädd för hajar, men jag älskar program som Shark Attacks.

Disco, Zombie och Albus
  

2 kommentarer:

 1. ÅH va söta hundar =)

  Tråkigt att höra om sjukskrivningen hoppas du blir bättre snart och kommer på vad du vill hitta på!

  Ja Buffy är Bäst! ^^

  SvaraRadera
 2. Kanske är det pga program som Shark Attacks som du är livrädd för hajar..? Jag är också oerhört fascinerad av dem och älskar att se tv-program om hajar, samtidigt som jag är rädd. Som barn var jag till och med lite orolig i badhuset.

  Och ja... Buffy är underbart!

  SvaraRadera