lördag 5 juli 2014

Book Haul


Sinner av Maggie Stiefvater
In the End av Demitria Lunetta
Dreams of Gods and Monsters av Laini Taylor


The Unwanteds av Lisa McMann
Island of Silence Lisa McMann
Island of Fire Lisa McMann

De här böckerna har jag fått hem under veckan som gått. Har precis börjat på Sinner som jag längtat så mycket efter att få läsa. Ser även mycket fram emot In the End, och trots att jag inte läst Days of Blood and Starlight än, så kände jag mig tvungen att köpa hem Dreams of Gods and Monsters. Tänkte nog läsa igenom hela serien nu i sommar.
Och jag köpte hem en box med de tre första böckerna i Unwanteds serien efter att ha blivit sugen på att läsa lite mer Middlegrade. Omslagen är sjukt snygga, och jag hoppas att böckerna ska vara 
riktigt bra.

Har du läst någon av böckerna? Och vad tyckte du i såna fall?


6 kommentarer:

 1. Åh, Sinner! Har inte fått min än, förhoppningsvis kommer den nästa vecka :) Hoppas att du tycker om den och de andra böckerna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sinner var superbra, jag hoppas att du också gillar den. Och tack! :)

   Radera
 2. Jag har som sagt läst In the End och gillade den! Lite tråkigt att det bara va en duologi, jag hade gärna läst en tredje bok :) Annars har jag inte läst någon av de andra, jag är väldigt sugen på att läsa Days of Blood and Starlight och Dreams of Gods and Monsters! Det är kanske dax för mig med att ta tag i de två böckerna snart :) hoppas du tycker om dina nya böcker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller på med In the End nu och gillar den mycket hittills. Väldigt spännande. Håller dock med om en tredje bok, jag tycker att världen är så himla intressant så jag vill bara ha mer. :) Och tack så mycket! :)

   Radera
 3. Dreams of Gods and Monsters var helt fantastisk!! Så himla bra serie :D Hoppas du kommer gilla de sista två :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var faktiskt när jag såg att du läste den som jag blev sugen på att fortsätta med serien. :) Och tack, det hoppas jag med. :)

   Radera