måndag 21 november 2016

Folk och väsen i skog och rymd - Jesper Nordqvist

Titel: Folk och väsen i skog och rymd
Författare: Jesper Nordqvist
Serie: -
Sidor: 64
Recex: Ja

En målarbok full med fantasifulla karaktärer att färglägga! Målarboken innehåller ca 30 uppslag med en kort beskrivande text på ena sidan och svartvita bilder på den andra.

Målarbok för mellanåldern av mangatecknaren Jesper Nordqvist. Efter utbildning vid serieskolan i Malmö och flera år i Japan har han mycket manga- och serietecknande i bagaget.


Först och främst vill jag ge ett stort tack till Opal förlag för recensionsexemplaret; tack så mycket! 

Det här med att recensera en målarbok känns ganska så svårt, faktiskt. Men. Jag gillar Folk och väsen i skog och rymd mycket. Det är läckra och fantasifulla bilder. Och helt klart min typ av saker. Blandningen av skog och rymd känns dessutom mycket intressant, och jag gillar att det blir både fantasy och scifi över det hela. Den lilla text som finns med till varje bild är både intressant och rolig att läsa om, och det ger lite mer tyngd till boken.  

Jag har personligen inte hunnit med att färglägga något än, men det är mest för att jag inte trivs med de pennor jag har (har önskat mig nya i julklapp, så kom igen tomten). Så fort jag har nya pennor kan jag dock garantera att det kommer att bli en massa målande av. Folk och väsen i skog och rymd är en annorlunda målarbok och full av snygga bilder. Definitivt ett måste att köpa.

8 / 10

För att avsluta så lägger jag in några av mina favoritbilder från boken:


2 kommentarer:

  1. Den ser jättefin ut. Verkligen kul med blandningen av scifi och fantasy :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är så fin! Och blandningen känns väldigt spännande. :)

      Radera