söndag 15 februari 2015

Book Haul


The Glass Arrow av Kristen Simmons
The Ruby Circle av Richelle Mead

Dessa två böcker har kommit hem till mig under veckan som gått. The Ruby Circle har jag redan läst, och älskade, och The Glass Arrow ska jag försöka vänta med till i början av Mars när hyllvärmarutmaningen är över.

Har du läst, eller vill du läsa någon av böckerna?

8 kommentarer:

 1. Jag har bara läst första boken i Bloodlines-serien men har del två och tre hemma redan, kanske dags att fortsätta läsa den serien?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag definitivt att du ska göra, och jag hoppas att du kommer att tycka om dem. :)

   Radera
 2. Åh, vad kul att du älskade The Ruby Circle! Har inte läst den än men ser verkligen fram emot att göra det! Var det en lika fantastisk avslutning som man trodde? :) Vill också gärna läsa The Glass Arrow och hoppas du gillar den med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker nog att den innehöll det mesta. Det bästa var alla karaktärer som var med, men mer än så vill jag inte säga. ;) Det ska bli kul att se vad du tycker, och jag hoppas att du kommer att tycka om den. :) Och tack! :)

   Radera
 3. I haven't read any of the VA or Bloodlines books but I'm going to really soon! I'm interested to hear what you think of Glass Arrow when you get to it, as I haven't yet decided whether I'm going to get it. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. You must read them ASAP. I'm not kidding! :) And I've such high hopes for The Glass Arrow, I can't wait to read it. Have you read the Article 5 series? :)

   Radera
 4. Jag vill läsa The Glass Arrow så jag kommer antagligen att köpa den inom de kommande månaderna och någon dag ska jag börja på Bloodlines-serien :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då hoppas jag att du kommer att tycka om den, och så rekommenderar jag verkligen att du ger Bloodlines en chans. ;)

   Radera