söndag 12 februari 2017

Ofrivillig paus + Book Haul

Som ni kanske märkt så blev det helt plötsligt väldigt tomt här på bloggen, vilket givetvis inte var meningen (allra helst inte eftersom jag har ett gäng recensioner som bara väntar på att bli publicerade). Halva februari har snart gått, och det känns som att jag inte har någon aning om vart tiden har tagit vägen? Det har dock varit väldigt mycket senaste tiden, förra helgen var jag på Folkets Hus och Parkers kulturdagar med jobbet, jag har haft fullt upp med skolan och skrivit både en utredande text + börjat med litteraturen den här veckan.. Så jag har varit så trött att jag inte ens orkat logga in på bloggen för att tidsinställa inlägg. Jag kommer att ha rätt mycket för mig i ett par veckor nu också, men bloggningen ska iallafall försöka hinnas med den också... :)

Över till min book haul, och där jag har hunnit få hem en hel del böcker de senaste veckorna...


Poison Study av Maria V. Snyder
Magic Study av Maria V. Snyder 
Fire Study av Maria V. Snyder

Jag köpte dessa tre av Nelly (tack!), då jag innan bara hade serien på svenska trots att jag har resten av Snyders böcker på engelska. Så nu matchar det mycket bättre, och jag ser fram emot en omläsning av serien.


Frostblood av Elly Blake
Heartless av Marissa Meyer
By Your Side av Kasie West
Traitor to the Throne av Alwyn Hamilton
Starfall av Melissa Landers

Den enda jag hunnit läsa av dessa (jag har knappt läst någonting alls i februari) är By Your Side, vilken jag älskade. Ser väldigt mycket fram emot att läsa de övriga böckerna med, allra helst Hertless är jag riktigt nyfiken på.


Gryningsstjärna av Charlotte Cederlund - stort tack till Opal för recexet!
Dödens märken av Veronica Roth - stort tack till Modernista för recexet! 

Sedan har jag fått hem två recex. Gryningsstjärna från Opal, som jag ser väldigt mycket fram emot efter att nyligen ha läst Middagsmörker, och Dödens märken av Modernista, vilken jag är jättenyfiken på men där jag inte kan bestämma mig för om jag vill läsa den på engelska eller svenska.
Jag hade redan beställt Carve the Mark, men den har kommit bort i posten så jag väntar på ett nytt ex. Dessutom anlände Dödens märken helt misshandlad (hela boken är sned, fast det syns inte på bilden), och Gryningsstjärna, som var så fint inslagen, anlände med halva kuverten uppslitet (boken klarade sig som tur var). Så att säga att jag och Postnord inte riktigt kommer överens just nu är något av en underdrift (vilket inte var vad det här inlägget skulle handla om, men seriöst vad dålig posten blivit på senaste? Det är definitivt inte okej att tappa bort post och förstöra det man ska leverera)!

Och sist, men inte minst, så har jag FairyLoot boxen för januari att visa upp. Älskade innehållet, vilket var följande;
*Boken Caraval av Stephanie Garber, men en signed bookplate, ett bokmärke, ett vykort
+ ett brev från författaren
*Månadens FairyLoot brev, Passenger anteckningsbok, Alice i Underlandet bokmärke + The Alchemist of Loom bokmärke & boken How to Think Like Sherlock av Daniel Smith
*Caraval halsband, doftljus & Harry Potter Mystery Mini (jag fick Ron!)
*Kuddöverdrag med citat från The Night Circus (vilken jag fortfarande inte har läst)

2 kommentarer:

 1. Amazing haul!! I love Caraval and Frostblood :D Thanks for sharing!

  Brittany @ Brittany's Book Rambles

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, that's awesome. I can't wait to read them. :)
   Thanks for stopping by!

   Radera