lördag 24 maj 2014

Book Haul


Since You've Been Gone av Morgan Matson
Deception's Princess av Esther Friesner
Scorched av Mari Mancusi


Keeper of the Lost Cities av Shannon Messenger
Of Poseidon av Anna Banks
Of Triton av Anna Banks


Reborn av C.C. Hunter
Unchosen av Michele Vail
Dangerous Creatures av Kami Garcia & Margaret Stohl


Allt för min syster av Jodi Picoult
Holes av Lois Sachar
Emma av Jane Austen
Wuthering Heights av Emily Bronte
The Secret Garden av Frances Hodgson Burnett

10 kommentarer:

 1. Since You've Been Gone är jag nyfiken på, hoppas den är bra :)

  SvaraRadera
 2. Åh, Since you've been gone vill jag läsa snart! Står på födelsedagsköpelistan:) älskade hennes 4 dagar 4 nätter så hoppas på denna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, mina förväntningar är riktigt höga! Kul att du gillar 4 dagar 4 nätter, jag har fortfarande inte läst den, trots att jag köpte den för ca 2 år sen. :/ Hoppas du får Since You've Been Gone på födelsedagen! :)

   Radera
 3. Åh Reborn! :) Hoppas du tycker den är bra!! Dangerous Creatures ser sjukt snygg ut, kommer definitivt köpa den i inbundet när jag väl ha läst den sista BC boken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag längtar halvt ihjäl mig efter att få läsa Reborn, och jag ångrar lite att jag valde att läsa om TMI nu eftersom jag måste vänta. :) Dangerous Creatures är jättefin, och jag längtar efter att läsa den med. Hoppas du gillar sista BC boken, men det tror jag nog! ;)

   Radera
 4. Jag vill läsa Since You've Been Gone och jag har läst Holes. Holes var faktisk mycket bättre än jag trodde den skulle vara! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hittade Holes på jobbet, och tänkte att för 5 kr är den nog värd en chans, så jättekul att höra att du gillade den. :)

   Radera
 5. Vilka fina böcker! :) Tyckte väldigt mycket om Amy & Roger's Epic Detour och vill väldigt gärna läsa Since You've Been Gone. Ska bli spännande att se vad du tycker om Dangerous Creatures. Hoppas du tycker om böckerna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har höga förväntningar på både Since You've Been Gone och Dangerous Creatures, så jag ser mycket fram emot dem. :) Och tack så mycket! :)

   Radera