lördag 31 maj 2014

Book Haul


City of Heavenly Fire av Cassandra Clare
Paper Towns av John Green
Fury av Shirley Marr

City of Heavenly Fire var en av årets mest efterlängtade böcker för mig, så den har jag redan läst (och recenserat), och jag absolut älskade den. Fury läser jag just nu, och den är hittills helt okej, och Paper Towns av självaste John Green ser jag fram att läsa ganska så snarast. 

Har du läst någon av böckerna? Och vad tyckte du i såna fall?

4 kommentarer:

 1. Jag har inte läst nån av dem än men jag ska så småningom komma till City of Heavenly Fire. :) Vilken sida köpte du boken ifrån? Jag har alltid lika svårt att bestämma mig när jag vill förboka en bok!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det är böcker jag bara MÅSTE ha, så förhandsbokar jag alltid dem från Cdon. Ibland har man ju otur, men City of Heavenly Fire fick jag ju dagen innan den släpptes, så den här gången hade jag tur. :) Annars så bokar jag för det mesta från TBD, ofta så tycker jag att man har turen att den bokade boken kommer samma vecka som dess release, och det är ju betydligt billigare. :) Hoppas du gillar den när det väl är dags att läsa den. :)

   Radera
  2. Ja det känns lite som en chansning varje gång man bokar från Cdon. Men det känns nog ändå som det säkraste valet, om man som du säger bara MÅSTE ha boken :) Men som sagt TBD är ju billigast om man kan vänta nån dag extra!

   Radera
  3. Eller hur? Dock tycker jag att för det mesta så är Cdon helt okej. Problemet är bara att när dem är dåliga, då är det riktigt dåligt (som din Allegiant). Men det är värt att chansa, tycker jag. :)

   Radera