söndag 19 juni 2016

Book Haul


Hysteria av Megan Miranda
The Safest Lies av Megan Miranda
The Last Star av Rick Yancey


Det lånade mörkrets riddare av Dave Rudden - stort tack till Modernista för recexet!
Fellside av M.R. Carey


Beautiful Broken Things av Sara Barnard
The Unexpected Everything av Morgan Matson
Under a Painted Sky av Stacey Lee


Last Stand of Dead Men av Derek Landy
The Leaving av Tara Altebrando
The Dark Days Club av Alison Goodman


Mortal Gods av Kendare Blake
Ungodly av Kendare Blake
Library of Souls av Ransom Riggs

Det har hunnit bli en del nya böcker de senaste veckorna för mig. Mestadels för att jag var i Stockholm förra helgen, och inte kunde låta bli att gå på en massa bokhandlar. ;) 
Från Adlibris & The Book Depository har jag fått hem Hysteria, The Safest Lies & The Last Star. Har läst båda av Megan Mirandas böcker, och älskade dem. Helt klart en ny favoritförfattare.
Det lånade mörkrets riddare fick jag som recex av Modernista, och ser väldigt fram emot att läsa den. Stort, stort tack.
Från Akademibokhandeln, som hade 4 för 3, köpte jag Fellside, Beautiful Broken Things, The Unexpected Everything och Under a Painted Sky. Jag har hunnit läsa Beautiful Broken Things, och ser mycket fram emot att läsa de övriga också.
Av en händelse så gick vi förbi English Bookshop innan jag skulle åka hem, och i deras fyndlåda hittade jag Last Stand of Dead Men. Eftersom jag vill äga alla för en framtida omläsning, så blev jag jätteglad. Mitt mål är att köpa hem hela serien innan nyår.
Och till sist så kommer böckerna från SF Bokhandeln. The Leaving och Library of Souls har jag hunnit läsa, och de övriga ser jag väldigt mycket fram emot. Ett stort tack till finaste Cecilia, som vallade runt mig på alla bokhandlar. :P <3

Har du läst, eller vill du läsa, någon av böckerna? Vad tyckte du i såna fall?

6 kommentarer:

 1. Åh vill läsa The Unexpected Everything så himla mycket! Är jättesugen på The Last Star också, men har läst de tidigare delarna i serien på svenska, så kanske får jag vänta lite tills den blir översatt. Om jag kan hålla mig.

  Vad kul att vara runt å bokshoppa! Hoppas du gillar allt du fått hem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. The Unexpected Everything känns ju som en perfekt sommarbok, jag hoppas att vi båda kommer att tycka om den. :) Tack så mycket, det var jättekul. :)

   Radera
 2. Det lät som att du hade det riktigt bra i Stockholm :) Jag är väldigt nyfiken på Fellside eftersom jag älskade The Girl With all the Gifts, det ska bli roligt att se vad du tycker om den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, ja. Jag hade det jättebra. :) Och jag är också så nyfiken på Fellside. Kunde helt enkelt inte hålla mig ifrån den, trots att jag hade tänkt vänta på den mindre paperbacken. Ska läsa den ganska så snarast, hade jag tänkt. :)

   Radera
 3. Härligt att gå i så många bokhandlar i ett svep. :) English bookshop i stockholm är mysig men om du får chansen så ska du gå på den i uppsala om du inte varit där. Den mycket större utbud :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen. :) Jag var faktiskt till den i Uppsala för några år sedan. Vi tog en road trip (packade till och med in hundarna i bilen), enbart för att köpa böcker. Det var tider det.. ;P

   Radera