lördag 6 juni 2015

Book Haul - London edition

Jag var ju som sagt till London förra veckan, och om det är något jag älskar så är det alla bokhandlar där. Det kan hända att jag köpte lite mer böcker än vad jag först hade tänkt mig, men det var bara så härligt att gå omkring och hitta nya, intressanta böcker. Så här kommer min, något stora, London Book Haul. 

Men först och främst så ska jag visa upp de tre böcker jag fick medan jag var i London, vilka var ett recex och två stycken förhandsbokningar;


Sammansvärjningen av Ursula Poznanski - Ett stort tack till Opal för recexet!
The Cage av Megan Shepherd
The Death Code av Lindsay Cummings


99 Days av Katie Cotugno
P.S. I Still Love You av Jenny Han
Severed Heads, Broken Hearts av Robyn Schneider


Challenger Deep av Neal Shusterman
More Than This av Patrick Ness
The Alex Crow av Andrew Smith


Half Wild av Sally Green
The Witch Hunter av Virginia Boecker
The Awesome av Eva Darrows


Falling Into Place av Amy Zhang
Simon vs. the Homo Sapiens Agenda av Becky Albertalli
The Disreputable History of Frankie Landau-Banks av E. Lockhart


Only Ever Yours av Louise O'Neill
The Haunting of Sunshine Girl av Paige McKenzie
The Game of Love and Death av Martha Brockenbrough


Denton Little's Deathdate av Lance Rubin
If You Find Me av Emily Murdoch
Heart-Shaped Bruise av Tanya Byrne
Lies We Tell Ourselves av Robin Talley

Så, det var alla mina nya böcker. Jag ser väldigt mycket fram emot att läsa alla, men kanske särskilt The Awesome, Simon vs. the Homo Sapiens Agenda och Severed Heads, Broken Hearts. Berätta gärna vad du tyckte om du läst någon utav dem. Dessutom så var vi ju på Harry Potter Studio Tours (vilket var helt fantastiskt), och jag funderar på om jag ska skirva ett inlägg om det eller inte. Så kommentera gärna och berätta om intresset finns. :)

10 kommentarer:

 1. 99 days har jag köpt in till bibblan och är jättenyfiken på att läsa! Patrick Ness bok har jag varit sugen på länge, mest på grund av att jag älskar omslaget, haha. ska bli spännande att läsa vad du tycker om dem.

  Jättegärna ett inlägg om Harry Potter studio tours, har inte läst så mycket om det men är ändå sugen på att åka dit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. 99 Days var riktigt bra, tycker jag, så jag rekommenderar den gärna. Och hoppas att du ska tycka om den. Jag älskar också omslaget till More Than This, så hoppas bara på att boken är lika bra.. :)

   Och kul, jag ska försöka göra ett inlägg nu i veckan. :)

   Radera
 2. Yes please, det skulle vara jättkul att få läsa om hur det var på HP touren! :) Och vad många fina böcker, jag vill verkligen läsa Sammansvärjningen för jag gillade Sveket riktigt mycket. Hoppas du tycker om dina nya böcker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ska jag helt klart göra ett inlägg om det. Och jag tyckte till och med att Sammansvärjningen var lite bättre än Sveket, så jag hoppas att du får läsa den snart. :) Och tack så mycket!

   Radera
 3. Yes, do a post all about the Harry Potter Studio Tour! Please? I want to hear all about it! =)

  So many good books. I really loved Simon vs The Homo Sapiens Agenda and Severed Heads, Broken Hearts(aka The Beginning Of Everything here). Both are really good and I hope you enjoy all your lovely new books!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, I will. I'll try to do one this week. But it was so amazing, like, even better than I imagined it to be. :)

   Oh, Simon was so good. I read it on a long bus ride and laughed so much that people were starting to look at me strangely. And I can't wait to read Severed Heads.. so it's great to know that you loved it. Oh, and thank you! :)

   Radera
 4. Åh jag ska till London och HP Studio så jag vill gärna läsa ett inlägg om detta som uppladdning!!
  Men vad tyckte du? Kul? hur gjorde ni med biljetterna? Köpte innan eller där?
  Var det jobbigt att åka dit för det är ju en bra bit utanför London?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad kul. När ska du åka? Jag ska försöka skriva ett inlägg den här veckan, men det blir nog inte förrän till helgen. Jag tycke att det var helt fantastiskt. Det var liksom till och med bättre än vad jag förväntat mig. :) Vi köpte biljetterna innan vi åkte (vilket jag rekommenderar eftersom det blir slutsålt fort) och fick dem hemskickade så allt var klart innan vi åkte. Att ta sig dit var väldigt enkelt. Vi åkte kollektivtrafik hela vägen, och det var så smidigt. Om du vill veta hur, så tog vi först tunnelbanan (circle line) till Euston Square, sedan gick vi därifrån till Euston Rail Station. Där tog vi tåget till Watford Junction, och från Watford Junction går det särskilda Harry Potter bussar till och från studion. Hela resan tog cirka en timme, men vi hade tur och behövde varken vänta på tåg eller buss. Fråga gärna om det är något mer du undrar över. :)

   Radera
 5. Vad mycket fina böcker! Omslagen på andra raden är lite extra snygga! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, jag gillar särskilt det till P.S. I Still Love You. :)

   Radera