söndag 14 juni 2015

The Making of Harry Potter

För lite mer än två veckor sedan fick jag äntligen besöka Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter, något som jag självklart längtat efter att få göra i flera års tid. Jag har tänkt skriva det här inägget i flera dagar, men av någon anledning så kommer jag mig inte riktigt för. Kanske för att upplevelsen var så speciell att jag har svårt att finna de rätta orden. Vad jag kan säga är att det hela överträffade alla mina förväntningar och att det är något av det bästa jag varit med om. Men eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska säga, så tänkte jag istället visa lite bilder (för att en bild ändå säger mer än 1000 ord). :)

Och jag varnar för spoilers, så ni som inte vill veta hur allt ser ut, bör inte fortsätta
att läsa inlägget!


Syster 1 och jag framför ingången.


Stora salen


 Syster 2 och jag framför the gate of Hogwarts


Sovsal + Common RoomDumbledore's Office


Ministry of Magic


Från the Deathly Hallows part 1Hogwarts Express


Knight Bus


4 Privet DriveDiagon Alley
Hogwarts! <3

Som sagt så var hela besöket alldeles makalöst och det fanns så mycket att kolla på. Jag rekommenderar alla Harry Potter fans att göra ett besök, och om ni har några frågor eller vill berätta om erat eget besök, så kommentera gärna.

12 kommentarer:

 1. Jag har besökt det och det var verkligen en magisk upplevelse ska försöka åka tillbaka snart då Hogwartsexpressen inte fanns när jag var där

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, Hogwartsexpressen var ny för i år, så jag är så glad att jag fick se den. Och jag hoppas att du får åka tillbaka snart i såna fall! :)

   Radera
 2. Hur magiskt var det inte när man fick se dörren in till Stora salen!!! Helt oförglömligt ögonblick!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur?! Jag har liksom inga ord... :)

   Radera
 3. Fina bilder! Blir riktigt avis. Jag var på Harry Potter The Exhibition i Norrköping förra sommaren och blev totalt trollbunden! Absolut inte i samma skala som detta, men fortfarande väldigt bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack. Jag hade också velat åkt på Harry Potter The Exhibition, men det blev liksom aldrig av. Förstår att det var bra dock.. :)

   Radera
 4. Vilket härligt inlägg Petra! Du har gjort att jag måste planera in ett besök på Studion när jag åker till London nästa år!! :D :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! <3 Det tycker jag ju självklart att du ska göra, och jag hoppas att det är minst lika bra för dig som det var för mig. :)

   Radera
 5. Åh, så himla kul att se! :D <3 Det verkar helt magiskt (inte så konstigt med tanke på att det är Harry Potter vi talar om, dah)! Ännu bättre är ju att jag ska dit - nästa vecka!! Är så förväntansfull! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad roligt. Jag hoppas att du får ett fantastiskt besök! :)

   Radera
 6. I don't think I was this jealous even when reading all the BEA posts! Thanks for sharing all the pictures now I can live vicariously through you. ;)

  This legitimately looks like the coolest thing ever and one day I will have to see it for myself. Glad you had so much fun, Petra! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, why, you are welcome. :) It was amazing though, I don't even have words.. I really hope you get to see it for yourself someday, because wow.. :) And thank you sweetie. :)

   Radera