söndag 18 oktober 2015

Book Haul #144


The Rose Society av Marie Lu
Twilight Tenth Anniversary: Life and Death Dual Edition av Stephenie Meyer

Fick hem två böcker under veckan. Efterlängtade The Rose Society som jag redan läst och älskade, och jubileumsutgåvan av Twilight, med Life and Death versionen, vilken jag faktiskt ser löjligt mycket fram emot att läsa. :)
 
Har du, eller vill du, läsa någon av böckerna? Och vad tyckte du i såna fall? 

8 kommentarer:

 1. I really want to get Rose Society! I need it in my life but...I'm on a book-buying ban. =( Glad to hear you loved it though! I was never a big Twilight fan (I only read the first though) but I'm glad you're excited for it. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, it was great. I hope you get to read it soon (even though you're on a book-buying ban). Haha, yeah I'm very excited. Although I loved the books.. :)

   Radera
 2. I'm excited to read Life and Death for reasons unknown!
  Enjoy your books :)

  Sugar & Snark - Latest haul

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, me too. I hope we'll both like it. :) And thanks! :)

   Radera
 3. Spännande höra vad du tycker om life and death. Är lite skeptisk, men många verkar tycka om den så man måste kanske bilda sin egen uppfattning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, jag är själv lite tveksam till varför jag är så exhalterad, men det ska bli spännande att se vad jag tycker. Dock är ju boken så himla tjock att jag tänker vänta tills jag har tid över hemma att läsa den. Lite svår att dra med sig i väskan överallt. :P

   Radera
 4. Härligt att du älskade The Rose Society!! Jag läste ju första boken på svenska så kommer nog avvakta till denna oxå släpps, men Modernista brukar ju vara rätt snabba så jag håller tummarna! Jag är oxå löjligt sugen på att läsa Life and Death men är lite rädd att den ska vara en besvikelse.. men måste nog läsa den ändå. Allt började ju med Twilight för min del. Jag hade aldrig läst YA/fantasy om det inte vore för den serien.. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, den var så bra. Hoppas också att den kommer på svenska snart. :) Ja, min YA förälskelse började också med Twilight, och jag har bara varma minnen. Är dock rädd för att läsa om dem eftersom det känns som att jag utvecklats så mycket som läsare. Därför tänker jag att Life and Death kan vara riktigt bra. Och om jag inte gillar den så har jag ändå inte förstört kärleken för originalet. Så hoppas att vi båda kommer att tycka om den. :)

   Radera