lördag 6 augusti 2016

Book Haul


Skulduggery Pleasant av Derek Landy
Playing with Fire av Derek Landy
The Faceless Ones av Derek Landy


The Beauty of Darkness av Mary E. Pearson
The Telling av Alexandra Sirowy


Fracture av Megan Miranda
Vengeance av Megan Miranda
Harry Potter and the Cursed Child av J.K. Rowling, John Tiffany & Jack Thorne


The Time Machine av H.G. Wells
Everything Leads to You av Nina LaCour
Stort tack till Nelly för tävlingsvinsten! :)

Det har blivit några nya böcker den här veckan. Jag hittade bok 2 & 3 i Derek Landys serie på Bokus lagerrensning och passade genast på att beställa hem dem. Slängde med bok 1 också, för att komma upp i fri frakt, och jag är glad att min samling av serien börjar växa på sig.
Från TBD har jag fått hem två förhandsbokningar, The Beauty of Darkness & The Telling. Ser väldigt mycket fram emot båda, även om jag måste erkänna att storleken på The Beauty of Darkness skrämmer mig lite.
Två till Megan Miranda böcker & Harry Potter and the Cursed Child beställdes från Adlibris (för flera månader sedan). Harry Potter boken läste jag igår, och den innehöll allt jag någonsin önskat mig. <3 
Sist, men inte minst, fick jag ett paket från Nelly, eftersom jag vann läsalotet för ett par veckor sedan. The Time Machine verkar intressant, och jag älskar omslaget. Everything Leads to You äger jag redan, så den gav jag till syrran. Fina böcker dock, och ett stort tack! :) 

Har du läst, eller vill du läsa, någon av böckerna? Vad tyckte du i såna fall? Har du läst Harry Potter boken än? Och vad var dina tankar om den?

 

2 kommentarer:

 1. Åh vad många härliga nya böcker :) Jag måste läsa The Cursed Child snart. Är ganska nyfiken :) The Time Machine började jag läsa på nätet för några år sedan. Men sen började sidan jag läste den på krångla och jag kom aldrig vidare haha XD Men den började väldigt intressant och nu när jag ser det där vackra omslaget blir jag väldigt sugen på att plocka upp den igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskade The Cursed Child. Och jag var så orolig innan, så jag blev oerhört positivt överraskad. Hoppas att du också kommer att tycka om den. :)
   Och visst är omslaget till The Time Machine fantastiskt? Helt kär i det.. :)

   Radera