lördag 27 augusti 2016

TBR Tagg

Jag blev taggad av finaste Jamie på En blogg för bokugglor att göra TBR Taggen.
Den verkar jätterolig, så tack så mycket! :)

1. Vilken bok har du inte kunnat avsluta?
I regel så avslutar jag alltid det jag läser. Men för många år sedan skippade jag slutet på sista Sagan om ringen boken. Den var så långtråkig att jag föredrog att se filmen istället.

2. Vilken bok har du inte läst än för att du inte har haft tid?
The False Prince av Jennifer A. Nielsen blir av någon anledning alltid bortglömd. Trots att jag är sjukt taggad. Men innan året är slut ska jag definitivt ha läst den.


3. Vilken bok har du inte läst än, för att det är fortsättningen på  en serie?
Åh, för många. A Gathering of Shadows av V.E. Schwab, The Mirror King av Jodi Meadows och Glass Sword/Glassvärdet av Victoria Aveyard är högst upp på listan (och mest för att jag vill läsa om första boken i serierna innan jag fortsätter).

4. Vilken bok har du inte läst än, eftersom den är helt ny?
Wendigons förbannelse av Rick Yancey är min nyaste bok, och eftersom den kom bara häromdagen så har jag inte hunnit läsa den än.

5. Vilken bok har du inte läst än eftersom du har läst en bok av samma författare och den tyckte du inte om?
Här skulle jag ha svarat This Lullaby eller Just Listen av Sarah Dessen, men båda har ju nyligen blivit lästa (och omtyckta). Men kanske Severed Heads, Broken Hearts av Robyn Schneider, eftersom jag inte var allt för imponerad av Extraordinary Means.


6. Vilken bok har du inte läst än, för att du inte riktigt känner för det?
Hopeless av Colleen Hoover. Trots att jag älskade Slammed, så kommer jag mig aldrig för. Är inte riktigt på humör för new adult romance nu för tiden.

7. Vilken bok har du inte läst eftersom den är gigantisk?
Haha, Under kupolen av Stephen King med sina 1178 sidor. Jag vet inte när jag ska komma mig för att läsa den.


8. Vilken bok har du inte läst än, för att omslaget lockade och sedan visade det sig att den inte hade så bra recensioner?
Åh, vem har inte fallit för ett omslag? Men kanske Deception's Princess av Esther M. Friesner vars recensioner och medelbetyg på Goodreads (3.55) inte får den att kännas helt lockande. Omslaget dock = <3

9. Vilken bok avskräcker dig mest från din olästa hög?
Sweet Peril av Wendy Higgins har jag inte alls nån lust att läsa, trots att jag gillade första boken när den kom. Inte eller Feedback av Robison Wells lockar mig. Mest för att jag har hört att det är ett cliffhanger slut, och för att den tilltänkta tredje boken aldrig blev publicerad. Vilket suger.

10. Tagga någon!

Siri från Sizzens Blogg
Cecilia från Book Obsession (om du har lust när du kommer tillbaka igen)

6 kommentarer:

 1. Jag började läsa Glassvärdet i förrgår men insåg rätt snabbt att jag inte alls hängde med i vem som var vem. Så jag läste om sista halva av Röd drottning igår och nu kan jag äntligen börja om med Glassvärdet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag är lite rädd att detsamma kommer att hända mig. Så måste helt klart läsa om första boken först. Jag hoppas att du kommer att tycka om Glassvärdet! :)

   Radera
 2. Så roligt att få se dina svar! Jag hoppas du läser The False Prince snart, den är verkligen bra :) Åh vad fint omslaget var till Deception´s Princess!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för taggen. :) Jag vet, jag måste läsa den snart. Förstår inte varför jag aldrig kommer mig för. Och visst är det? :)

   Radera
 3. Åh, vilket fint omslag Deception's Princess har! *lägger till boken på Goodreads*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, visst har den? Jag hoppas du tycker om den om du läser den. :)

   Radera