måndag 29 augusti 2016

P.S. I Like You - Kasie West

Titel: P.S. I Like You
Författare: Kasie West
Serie: -
Sidor: 326

What if the person you were falling for was a total mystery?

While Lily is spacing out in Chemistry one day, she picks up her pencil and scribbles a line from one of her favorite songs on the desk. The next day, someone else has written back to her on the desk! Soon enough Lily and the mystery student are exchanging notes, and lyrics, and even sharing secrets. When Lily finds out that her anonymous pen pal is a guy, she's flustered -- and kind of feels like she's falling for him. She and her best friend set out to unravel the identity of the letter writer -- but when the truth is revealed, the guy is the LAST person Lily could have ever imagined it to be. Now that Lily knows the truth, can she untangle her feelings and gather the courage to listen to her heart?


Kasie West är en av mina favoritförfattare när det kommer till contemporary YA, och givetvis var hennes nya bok, P.S. I Like You, ett måste på min att läsa lista. Och självklart så var den också minst lika bra som jag kommit att förvänta mig.

Handligen här är bara så mysig, och superfluffig. Jag satt med ett leende på läpparna hela tiden och sidorna vände i princip sig själva. Jag älskade hela idén med brevskrivandet, och även om det var lätt att lista ut vem den manliga personen var så tyckte jag ändå att det var lite småspännande. Väldigt charmig och väldigt romantisk, precis det jag kommit att förvänta mig av Kasie West.

Karaktärerna var alla jätthärliga, och jag tyckte så mycket om dem. Lily var charmig och rolig, och hennes familj var väldigt underhållande. Kärleksintresset tyckte jag också mycket om, och relationen mellan de båda var sååå fin.

P.S. I Like You var en supermysig bok, och en jag absolut älskade. Rekommenderas gärna till dig som är sugen på en fluffig och romantisk bok.
 


9 / 10 

4 kommentarer:

 1. MEN ÅH!! Älskar Kasie West, hennes böcker är så himla mysiga! Men har inte fått tag i den här ännu eftersom den enbart finns i dyra hardcover och jag är urfattig. Men vad roligt att den var så bra! Jag kommer nog också älska den här boken när jag väl får tag på den - är dock ännu mer exalterad över hennes uppkommande By Your Side!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, den var så bra. Jag hoppas att du får läsa den snart. En av hennes bästa hittills. Jag ser också fram emot By Your Side, konceptet verkar ju fantastiskt lovande för en bokälskare. :)

   Radera
 2. Jag ville läsa den här direkt jag såg den på adlibris, innan sommaren. Reserverade den på biblioteket. Fick hem den i veckan. Började lösa på riktigt i fredags. Var uppe alldeles för sent både natten toll lördag och natten till idag(söndag) för jag kunde inte sluta läsa!!!! Den var sp bra! Jättefluffig javisst o super charmerande och jag håller med huvudpersonerna var som små 'cimmamon rolls'! Och jag älskar 'brev-skrivar-anonymitets-tropen'!!!!! Jag håller med en klar fullträff till bok. Är helt salig nu efter att ha läst ut den... Fylld med härliga små känslor.. ( sorry för mitt långa kärleksfyllda dravel- men har sovit ca fem timmar igår natt och fyra i natt pga av denna helt underbara bok!!) Första bok jag läst av Kasie West( och den gjorde bara under på min lässvacka!) Kan du rekommendera någon av hennes andra böcker? Eller vet du ngt liknade?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad kul. Och visst är det härligt när man blir så förälskad i en bok? Jag rekommenderar alla av Kasie Wests böcker (även Pivot Point & Split Second som är mer paranormal än contemporary, men ack så bra). Min favorit är nog The Fill-In Boyfriend. Den är supermysig, och definitivt ett måste om du gillade denna. :)

   Radera