lördag 9 augusti 2014

Book Haul


Mortal Danger av Ann Aguirre

Jag hade jättehöga förväntningar på den här boken, men tyvärr så tyckte jag inte alls särskilt mycket om den. Tråkigt, tråkigt.

6 kommentarer:

 1. Det var tråkigt att höra. Jag såg fram emot den här boken då beskrivningen lät intressant och jag verkligen gillade Aguirres Enclave. :/ Det ska i varje fall bli intressant att läsa din recension och få veta exakt vad det var som du inte gillade. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade också Enclave, och Razorland är en av mina favoritserier, så jag var så besviken att jag inte gillade den här. Det fanns så mycket som störde mig (insta-love & rörig handling, för att nämna några), och även om jag försökte ta med det mesta i recensionen så blev det mycket spoilermarkerat. :) Tyvärr lär det ju dröja ett par veckor innan den kommer upp, men jag hoppas du gillar den mer om du beslutar dig för att läsa den. :)

   Radera
 2. NOO!! Skit oxå! Jag har inte beställt boken än och nu blev jag riktigt velig. Såg att man kunde köpa kap 1-5 på Kobo för 1dollar. Tror jag gör det och se om jag kan avgöra om den här boken är något för mig.. Vill ju att den ska vara bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag svarade dig på Goodreads också, men jag var väldigt besviken på den här boken. :/ Tror dock att du får en ganska bra känsla på vad det är för sorts bok på de 5 första kapitlen, så det är ju ett smart alternativ. Och jag hoppas verkligen att du gillar den mer än vad jag gjorde. :)

   Radera
 3. Vad tråkigt! Hoppas nästa bok du läser är bättre. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Den jag läste precis efter var inte heller något bra, men den jag läste efter den (In the Shadow of Blackbirds) var alldeles fantastiskt bra. :)

   Radera