lördag 23 maj 2015

Book Haul + London till veckan


Den blomstertid nu kommer av Marie-Chantal Long - Stort tack till Opal för recexet!
 
Först och främst så vill jag visa upp Den blomstertid nu kommer som jag fick hem under veckan.
Det är ett recex från Opal förlag, och jag hoppas verkligen att jag ska tycka om den.

Sedan så tänkte jag berätta att jag ska till London i slutet av nästa vecka med min mamma och mina systrar. Vi flyger tidigt på torsdag morgon och kommer hem på söndag eftermiddag. Jag har tidsinställt några inlägg och så, men jag kommer inte att ha tid att svara på kommentarer. På fredag ska vi på Warner Bros Studio Tours - The Making of Harry Potter, och jag håller på att längta ihjäl mig. Om det är någon som har varit där och har några tips om vad man ska tänka på och liknande, så kommentera gärna och berätta! :)

10 kommentarer:

 1. Gud vad kul att du ska till London! Jag var på Harry Potter-studion i somras, så underbart. Men det finns en sak som det kan vara bra att tänka på, utställningen finns intvå stora byggnader med en fin gård mellan. Om man går ut ur den första byggnaden på gården får man inte gå tillbaka in i den sen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag längtar jättemycket! Och tack för tipset, det är ju exakt en sådan sak jag kanske inte skulle ha tänkt på själv. :)

   Radera
  2. Sen skulle jag kanske också tipsa om audio-guiden. Om du inte redan har den i biljetten finns den att köpa på plats, och jag måste säga att den förhöjde upplevelsen ännu mer.Man får höra små storys om inspelningarna och se klipp med skådespelarna. Väldigt kul om man är ett potterhead! Det är dessutom Tom Felton som pratar, och bara det är ju underbart ;)

   Radera
  3. Åh, vad roligt. Jag har för mig att vi köpte den i biljetten, men annars så får vi göra det på plats. Jag menar, självklart så vill man väl lyssna på Tom Felton. :)

   Radera
 2. Åh lyllos studio touren är fantastisk, passa på att njut ordentligt för det är magiskt. Det är rätt mastiga priser i GiftShoppen som finns där dock så om du ska handla något tänk på att det kostar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag ska. Och jag längtar så! Har hört att priserna ska vara väldigt höga där, men tack för tipset! :)

   Radera
 3. Åh vad jag blir avis på att du ska till London, det var så längesen jag var där.... Ha det toppenkul! :)

  SvaraRadera
 4. Åh, vad roligt med London, jag älskar London! Och vad häftigt med HP, dit måste jag åka nästa gång jag är där. Hoppas att du får en underbar resa! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli så kul. London är ju min favoritstad, och äntligen ska jag få gå på HP. Tack så mycket Emma! :)

   Radera