tisdag 5 maj 2015

Top Ten Tuesday - Books I Will Probably Never Read


Varje tisdag anordnar The Broke and the Bookish en Top Ten Tuesday.
Här ger man sin Topp 10 i veckans valda ämne som denna vecka är:
Top Ten Books I Will Probably Never Read - YA edition


10. Crossed av Ally Condie
9. Switched av Amanda Hocking
8. How I Live Now av Meg Rosoff


7. Finale av Becca Fitzpatrick
6. Evermore av Alyson Noel
5. Perfect Chemistry av Simone Elkeles


4. Fallen av Lauren Kate
3. Public Enemies av Ann Aguirre
2. Monsters of Men av Patrick Ness


1. Nil Unlocked av Lynne Matson
Det spelar ingen roll hur fint jag tycker att det här omslaget är, eller hur mycket jag vill ha svar på mina frågor. Jag kan bara inte gå igenom det här igen..

12 kommentarer:

 1. I was always interested with Crossed but never really read it.
  Top Ten Tuesday

  SvaraRadera
  Svar
  1. I wasn't especially fond of Matched, so I have no interest in continuing the series. I do hope you'll like it if you read it though. :)

   Radera
 2. Nil hade kunnat vara med på min lista också. Håller mig långt, långt ifrån den efter din recension. ;) Switched och Hush, hush-serien har jag egentligen ingen lust att läsa längre, men eftersom jag redan äger båda serierna känns det som att jag måste. Men vem vet, kanske kommer det en dag då jag känner att jag vill läsa dem igen. Fast fram tills dess finns det så mycket annat som jag hellre lägger min tid på :)

  Crossed tyckte jag faktiskt väldigt mycket om, men eftersom Reached kan vara den sämsta serieavslutningen någonsin tycker jag nog ändå att det är rätt bra att du inte tänker läsa den. Dessutom var det ganska längesen jag läste Matched och Crossed och jag har en känsla av att jag inte skulle tycka alls lika mycket om dem idag. ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, Nil var ju inte bra alls, tyvärr. Men jag är alldeles kär i Nil Unlockeds omslag, så jag har fått påminna mig själv ett par gånger om hur mycket jag ogillade Nil. Annars är det risk att jag skulle beställa hem den ändå.. ;)
   Du missar iaf inget när det gäller Hush, Hush. Jag läste de tre första böckerna för några år sedan, men jag kan verkligen inte komma mig för att avsluta serien. Håller med om att det finns annat att lägga tiden på. :)

   Och tråkigt att höra att Reached var så dålig. Det är ju aldrig kul när avslutningen inte håller måttet.. :/

   Radera
 3. Håller med dig! jag inte sugen på att läsa någon av dina böcker på listan, förutom kanske Switched. Har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du gillar den om du läser den iaf. :)

   Radera
 4. Interesting list of books!!! Here's my TTT post for this week: http://captivatedreader.blogspot.com/2015/05/top-ten-tuesday-ten-books-i-will.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thanks, and thanks for stopping by. :)

   Radera
 5. Perfect Chemistry is one of my favorite series but I know not everyone will enjoy it.

  Great list by the way.

  Tina, The Bookworm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yeah, I know a lot of people love it, but I don't think it's for me. :) Thanks for stopping by! :)

   Radera
 6. Ah känns som man hade velat ha lite motiveringar just när man dissar böcker. Eller jag blir nyfiken i.a.f. Även om jag inte läst någon av dem eller har tänkt göra så. Flertalet känner jag inte direkt till heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. TTT är oftast det sista inlägget jag skriver när jag planerar inför en ny vecka, och då har jag blivit så trött att jag oftast inte orkar komma på motiveringar. Men för din skull så gör jag en här.. :)
   Switched, Evermore, Perfect Chemistry och Fallen vill jag inte läsa för jag är i princip säker på att det inte är böcker som jag skulle tycka om. Har sett för många dåliga recensioner/tappat intresset etc för dem.
   How I Live Now har jag inget intresse av efter att jag såg filmen och inte alls tyckte att den var särskilt bra. Man kanske har ändrat på mycket, men det finns andra böcker jag är mer intresserad av.
   Och Crossed, Finale, Public Enemies, Monsters of Men och Nil Unlocked vill jag inte läsa efter att ha läst den/de föregående böckerna i serien och fann att det var inte alls böcker för mig. Hoppas att det hjälpte lite. ;)

   Radera