lördag 9 maj 2015

Book Haul


A Court of Thorns and Roses av Sarah J. Maas
Crimson Bound av Rosamund Hodge


The Fill-In Boyfriend av Kasie West
The Heir av Kiera Cass


Enklav av Ann Aguirre - Ett stort tack till Modernista för recensionsexet!
 
Dessa böcker har jag fått hem under veckan som gått. Jag har läst The Fill-In Boyfriend, vilken jag älskade, och jag håller på med ACOTAR just nu, vilken är en av årets mest efterlängtade böcker för min del. Crimson Bound står nog på tur sedan, och jag ser mycket fram emot The Heir också. Sist, men inte minst, så fick jag hem Enklav som recex av Modernista. Jag har ju redan läst serien på engelska, men eftersom jag länge varit sugen på en omläsning, så hoppas jag på tid att läsa om den snart.

Har du, eller vill du, läsa någon av böckerna? Och vad tyckte du i såna fall?

12 kommentarer:

 1. Alltså det är inte ofta jag ser en haul och känner att jag vill ha VARENDA bok som presenteras. Men nu alltså. I want them all! Eller ja, jag fick Enklav av Modernista så den ska jag läsa snart men dom andra böckerna! Och hur fina är inte omslagen?!
  Kram
  Cecilia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också omslagen! Och hoppas att du kommer att tycka om Enklav, samt att du får läsa åtminstonde någon av böckerna snart. :) Kram!

   Radera
 2. Åh, vad många fina böcker! Har inte mycket kvar av ACOTAR och jag älskar den så mycket! Hoppas att du tycker om dina nya böcker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg att du gav ACOTAR 5 stjärnor på GR. Visst var den bra? Jag absolut älskade Feyre och Tamlin (& Lucien & Rhysand). :) Och tack, Emma! :)

   Radera
  2. Ja, SÅ bra, jag älskade den! Samma här! Feyre och Tamlin blev riktiga favoriter hos mig, precis som Lucien (jag gillade Rhysand med, men det tog ett tag för mig att värma upp till honom haha). :)

   Radera
  3. Det tog ett bra tag för mig att värma upp till Rhys med, men alltså där i slutet. <3 Det ska bli väldigt intressant att se vad nästa bok ska handla om också, men skönt att slippa cliffhanger. Och sen måste jag ju fråga vilken du tyckte var bäst, ACOTAR eller ToG? :)

   Radera
 3. Ja, där i slutet älskade jag honom! Men i början tyckte jag att han var en riktig skitstövel haha. Håller med, skönt att boken kunde stå själv men samtidigt ville jag ha mer, mer, mer på en gång och det ska bli så spännande att se vad som händer. Som förstabok måste jag säga att jag tycker att ACOTAR är bättre, men det är ju så svårt att säga någonting om serien efter bara en bok och Heir of Fire är en av de bästa böckerna jag någonsin läst, så ACOTAR ha ju lite att leva upp till. Vad tycker du? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det tyckte jag också i början. Allra helst när han tvingade Tamlin att buga. Mm, jag är glad att det är en serie, för jag vill helt klart ha mer. Dessutom skulle jag hemskt gärna vilja se mer av Nesta i nästa (haha) bok. Ah, du vet ju att för mig är det i princip bara HP som slår ToG så jag tyckte nog att den här var snäppet sämre. Fast ändå en av de bästa böcker jag läst, så det är inget dåligt betyg.. :)

   Radera
  2. Ja, usch! Eller när han till Feyre bara, btw, nu är vi bundna till varandra... Jag blev så sur då, det kändes som han hade lurat henne precis när jag börjat tycka om honom haha. Jag vill med ha mer av Nesta och det kan hända att jag känner att hon och Lucien skulle passa väldigt bra tillsammans ;) Det är så svårt att jämföra serierna tycker jag för de är så fantastiska båda två, men så himla olika. Båda har verkligen allt jag tycker att böcker ska innehålla :)

   Radera
  3. Haha, jag tycker också att Nesta och Lucien skulle passa tillsammans. Eller kanske Nesta och Rhys? :) Det ska bli så spännande att se vad som händer i nästa bok, och jag håller helt med dig nag innehållet. :)

   Radera
  4. Ja, Nesta och Rhys skulle också passa bra tillsammans. Fast jag har ju en liten förhoppning om Rhys och Elain, du vet, ond möter god haha, alltså det finns alldeles för många karaktärer att shippa i Sarahs böcker! Jag har också sett så många som shippas Feyre och Rhys men jag är verkligen Feyre/Tamlin all the way! :)

   Radera
  5. Åh, Rhys och Elain hade jag inte tänkt på..men, I ship it! Feyre och Rhys gillar jag dock bara som vänner, håller helt med om att hon ska vara med Tamlin! :)

   Radera