torsdag 3 december 2015

Månadssammanfattning: November 2015

Lästa böcker:

Dark Heart of Magic av Jennifer Estep 
Spellbinder av C.C. Hnter 
Unspoken av C.C. Hunter 
Black Widow: Forever Red av Margaret Stohl
Conversion av Katherine Howe
Illuminae av Amie Kaufman & Jay Kristoff 
Den sovande och sländan av Neil Gaiman 
Creepypasta av Jack Werner
A Book of Spirits and Thieves av Morgan Rhodes 
Alive av Scott Sigler 
My Invisible Boyfriend av Susie Day 
Skärvor av minnen av Laurie Halse Anderson 
The Girl at Midnight av Melissa Grey
Endgame: Spelet av James Frey

Antal: 14
Mellanböcker/Noveller: 1
Svenska: 4
Engelska: 10
Snittbetyg: 7.10

Bästa bok: Illuminae av Amie Kaufman & Jay Kristoff
Sämsta bok: Creepypasta av Jack Werner
Största överraskning: Alive av Scott Sigler
Största besvikelse: Unspoken av C.C. Hunter


Kommentar: November har varit lite sisådär som läsmånad. Både gällande kvalité och kvantitet. En hel del bra böcker dock, och då allra helst Illuminae av Amie Kaufman & Jay Kristoff, och Alive av Scott Sigler, som båda får en given plats på favorithyllan.
Sämsta bok blev Creepypasta av Jack Werner. Helt okej, men verkligen inte rätt bok för mig vid det tillfället. Månadens besvikelse blev Unspoken av C.C. Hunter. Vilket gör mig jätteledsen eftersom jag har älskat alla hennes andra böcker. Men inte denna..

Har inte planerat att läsa något särskilt i December, utan mest bara försöka minska lite på olästhögen inför julen. Funderar dock på att köra en omläsning av Harry Potter strax innan jul. Det är ju en perfekt julserie.. :)

Ska du läsa något särskilt i December? Och vilken var din favoritbok i November?

12 kommentarer:

 1. Syns du har vært kjempeflink jeg, tror jeg bare har fått lest 2 bøker i november. Håper på å få tatt det igjen nå når det blir juleferie for meg 15. desember.

  Har sett Illuminae over alt på blogger og instagram så er vel på tide at jeg ser på den. Har faktisk ikke fått med meg hva den handler om enda, oopsi :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Och det är ju tråkigt när man inte hinner läsa så mycket, men det är ju sånt som händer. Hoppas på att du får mycket lästid på julledigheten. :)
   Åh, Illuminae är SÅ bra. Och jag tror att det är bra att du vet så lite som möjligt. För handlingen har så många bra twister. Så, läs. NU! ;P

   Radera
  2. Skal kjøpe den i juleferien da!!

   Radera
  3. Det tycker jag helt klart! Hoppas du kommer att älska den. :)

   Radera
 2. Åh, hur lyckas du läsa så många böcker? Jag är stolt om jag lyckas läsa 6 böcker på en månad LOL XD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, och då tycker jag ändå att jag har läst lite den här månaden. :P Men jag läser väldigt fort, och jag spenderar mycket tid på att läsa. Så då blir det ju en hel del böcker. Alla läser ju olika fort så om du är stolt över 6 böcker, så tycker jag att du ska vara det också. Bra jobbat!! ;)

   Radera
  2. Ja, det är tidsbrist som står i vägen för mig. :P Önskar verkligen jag hade mer lästid men, men... :P Kanske får försöka schemalägga lite läsning så jag garanterat får lästid varje dag eller något ^^

   Radera
  3. Ja, precis. Själv läser jag så fort jag har tid över, när jag åker buss, när jag väntar på bussen etc. Men det bästa sättet för mig att samla energi är att trycka in så många ord i huvudet som möjligt, typ. Så just därför läser jag också mycket. :P

   Radera
  4. Det är smart att alltid ha en bok med sig så man kan läsa på bussen och sånt. Det är ett bra tips. Jag är dålig på att ha med en bok ifall ett oväntat lästillfälle dyker upp. :P Ska faktiskt testa att alltid ha en bok i väskan. :)

   Radera
  5. Ja, gör det. Jag har alltid en bok i väskan. Man vet ju liksom aldrig när det blir lite tid över. ;) Så, lycka till. :)

   Radera
 3. Bästa boken jag läste i november var sista riket :) men älskade också "i ljuset makt" och "anna och den franska kyssen", gillade även "röd drottning" och "eldtronen", gillade allt jag läste egentligen ;) December blir lite blandat av lite juligt och annat som jag vill läsa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag förstår det. Vad mycket bra du har läst i november. Och lycka till med decemberläsningen. :)

   Radera