lördag 28 juni 2014

Book Haul


Ruin and Rising av Leigh Bardugo
Of Neptune av Anna Banks


Eon av Alison Goodman
Eona av Alison Goodman

Ruin and Rising har jag redan läst, och älskade. Of Neptune läser jag just nu, och Eon och Eona
har jag väldigt höga förväntningar på.

Har du läst någon av böckerna? Och vad tyckte du i såna fall?

6 kommentarer:

 1. Jag är extremt sugen på The Grisha Trilogy men det lär ta ett tag innan jag kommer dit pga så lång tbr-shelf... Men någon gång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var inte så jätteförtjust i Shadow and Bone, men de två sista böckerna har jag tokälskat (kanske även skulle gilla SaB bättre om jag läste om den nu). Så det är helt klart en serie jag mer än gärna rekommenderar, och jag hoppas att du kommer att gilla den när du väl får tid. :)

   Radera
 2. Jag har inte läst några av böckerna, men jag tycker i alla fall att de verkar vara bra. Hoppas du gillar dem!

  SV: Vad kul att du gillade filmen :) Jag tror det bara var dumt av mig att läsa om första boken i serien direkt innan jag såg filmen, för då tänker man ju bara på allt som har ändrats och blir bara sur över sånt som inte är likt det i boken... Den var väl okej... Men jag var i alla fall väldigt besviken eftersom boken är så bra, så jag tycker att de hade kunnat göra ett mycket bättre jobb :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack! :)

   sv: Ah, jag brukar låta bli att läsa boken så nära inpå filmen, det är ju så lätt att man blir besviken annars. Och det är ju alltid tråkigt när man blir besviken av filmversionen. :/ Förhoppningsvis så gillar du Frostbite bättre om den blir av. :)

   Radera
 3. Precis som Beate är jag väldigt sugen på The Grisha Trilogin! Speciellt eftersom alla säger att den bara blir bättre och bättre! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, den är så jäkla bra. Tycker helt klart att du ska läsa den, och jag hoppas att du tycker om den. :)

   Radera