söndag 10 juli 2016

Book Haul


Poppy Pym & Faraos förbannelse av Laura Wood
Glassvärdet av Victoria Aveyard


Glasblåsarns barn av Maria Gripe
Pappa Pellerins dotter av Maria Gripe


Burning av Danielle Rollins
I Am Not a Serial Killer av Dan Wells
Omens av Kelley Armstrong


Bones & All av Camille DeAngelis
The Bargaining av Carly Anne West
Roses and Rot av Kat Howard


Cam Girl av Leah Raeder
All the Missing Girls av Megan Miranda
And I Darken av Kiersten White

Det har hunnit bli lite böcker de senaste veckorna. Av Modernista har jag fått hem 4 fina, och oväntade, recensionsexemplar. Tack så mycket! Mest ser jag fram emot Poppy Pym & Faraos förbannelse, men är även nyfiken på Gripes böcker. Jag kan nämligen inte minnas att jag läst något av henne tidigare (även om det känns som att jag borde ha gjort det). Glassvärdet äger jag nu på både svenska & engelska, och kan inte bestämma mig för vilket språk jag ska läsa på. Någon som har ett bra åsikt om det hela? :)

Givetvis var jag en sväng på SF-bokhandeln när jag var i Sthlm förra veckan, och kom hem med 5 böcker därifrån. Burning & Omens har jag läst (den första var bra, den andra var fantastisk), och jag ser så mycket fram emot I Am Not a Serial Killer (som funnits på min TBR i flera år). Bones & All och The Bargaining var något av ett impulsköp, men jag hoppas att båda är bra. 

Och sist, men inte minst, så har jag fått hem lite böcker från TBD. Roses and Rot, Cam Girl, All the Missing Girls & And I Darken är alla böcker jag längtar halvt ihjäl mig efter att få läsa, så det känns bra att jag ska vara med i Nellys läsalot till veckan. 

I övrigt så har jag precis fått semester, och vet inte riktigt vad det innebär för bloggandet än. Jag funderade på att dra ner lite (typ 3-4 inlägg/veckan), men vi får se, helt enkelt. Än så länge kör jag iaf på som vanligt tror jag.

Har du läst, eller vill du läsa, någon av böckerna? Vad tyckte du i såna fall?

8 kommentarer:

 1. Oh, I am not a serial killer är väldigt bra! Hoppas du gillar den lika mycket som jag gjorde :)

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig hög! :) Glassvärdet och And I Darken har jag också precis fått hem, hoppas vi gillar dem båda två! :) Omens blev jag väldigt nyfiken på, den verkar riktigt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag med! Och Omens var alldeles fantastiskt bra. Du MÅSTE läsa den! :)

   Radera
 3. Modernista är lätt det bästa förlaget :) annars är jag mkt intresserad av And I Darken och Roses and Rot!! Hoppas de är bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är dem?! :) Jag hoppas också att båda är bra, och att du får läsa dem snart. :)

   Radera
 4. Härlig haul!
  Jag har inte läst just de Gripe böckerna du fått men jag älskar flera andra av hennes böcker så som Tordyveln flyger i skymningen och hela serien som börjar med Skuggan över Stenbänken. Så baserat på dem så är hon en grymt bra författare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra. Jag är riktigt nyfiken. Tordyveln flyger i skymningen är dock den bok av henne jag är mest intresserad av. Har hört SÅ mycket bra om den. :)

   Radera