måndag 11 juli 2016

TBR för #läsalotsommar16

Jag brukar aldrig vara med på läsalots, men eftersom jag precis har gått på semester, så tänkte jag att nu måste det väl äntligen vara dags! Så nu hakar jag på Nellys läsalot, som pågår från den 12-18 Juli, och jag ser verkligen fram emot det.

Jag tänker inte sätta upp några särskilda mål, annat än att försöka läsa 5 böcker från min redan gjorda TBR hög (bild längre ner). Efter det får jag läsa andra böcker också om jag känner för/hinner med det. Men mest tänker jag läsa för kuls skull, och lite för att se hur mycket jag kan hinna med. :)

Och här kommer min TBR:


6 kommentarer:

 1. Du ser ut att ha mycket härlig läsning framför dig! :)

  SvaraRadera
 2. Vad roligt!! Jag hade velat vara med men ingen semester än :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli jätteroligt. Jag har alltid jobbat/varit väldigt upptagen när det brukar vara läsalots. Så ser fram emot det här nu. Tråkigt att du inte kan vara med, men kanske nästa gång? :)

   Radera
 3. Jag borde ta och vara med i någon läs-alot innan semestern är över egentligen. För jag har verkligen inte hunnit läsa så mycket som jag velat på sistone och läsalot känns som en mycket kul grej :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jg har aldrig varit med i något tidigare, men jag tycker att det är jättekul. Så det är definitivt något jag rekommenderar. :)

   Radera