lördag 16 januari 2016

Book Haul


Truthwitch av Susan Dennard
Passenger av Alexandra Bracken


The Impostor Queen av Sarah Fine
Uprooted av Naomi Novik
Teen Frankenstein av Chandler Baker

Årets första förhandsbokningar (plus Uprooted som jag helt hade missat i bokhavet) har börjat trilla in. Jag kastade mig givetvis över Truthwitch så fort den kom, och kunde inget annat än att älska varenda sida. Har inte hunnit läsa någon av de andra böckerna än, men ser fram emot alla.

Har du, eller vill du, läst någon av böckerna? Och vad tyckte du i såna fall?
 

10 kommentarer:

 1. Passanger är jag riktigt nyfiken på faktiskt har kikat på den flera gången men måste först läsa lite böcker som redan står olästa i bokhyllan men sedan så jädrans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul. Jag hoppas att vi båda kommer att tycka om den. :)

   Radera
 2. Passenger har jag nyligen beställt men inte fått hem än, och Trutwitch vill jag verkligen läsa :) Hoppas du gillar alla dina nya böcker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Truthwitch var fantastisk, den måste du läsa. Och jag hoppas att vi båda kommer att gilla Passenger. Tack! <3

   Radera
 3. Passenger och Truthwitch kommer jag att beställa till min födelsedag som det är lite mer än 1½ månad till. Alltför länge när det gäller de här två böckerna så jag vet inte hur jag ska kunna hålla mig, men samtidigt vill jag gärna hinna läsa deras båda tidigare trilogier innan :) Och härligt att du älskade Truthwitch, ser ännu mer fram emot att läsa den :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag hoppas att du ska tycka om dom, även om du får vänta ett tag (grattis i förskott btw). :) Jag läser Something Strange and Deadly nu, för Truthwitch var verkligen så fantastisk att jag behöver mer Susan Dennard i mitt liv. :)

   Radera
 4. Ah, jag har fått hem både Passenger och Truthwitch men inte hunnit börja på någon av dem, men när jag såg att du tyckte så mycket om Truthwitch längtar jag ännu mer efter att få läsa den! Hoppas att du tycker om böckerna! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul. Jag hoppas att du kommer att älska båda, och jag ser fram emot att höra vad du tycker sen. :) Tack!

   Radera
 5. Åh Teen Frankenstein låter intressant. Jag älskar allt med Frankensteins monster så den borde jag faktiskt kolla upp. :) Har du läst Mary Shellys original bok? Såååååå bra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Teen Frankenstein var riktigt bra, så jag rekommenderar den gärna. Har faktiskt inte läst originalet, jag försökte nån gång på högstadiet, men fastnade aldrig för den. Trots det så lägger jag alltid till re-tellings av Frankenstein på min att läsa lista, och just den här gillade jag verkligen. :)

   Radera