lördag 20 september 2014

Book Haul


Illusions of Fate av Kiersten White
The Perilous Sea av Sherry Thomas


Winterkill av Kate A. Boorman
The Infinite Sea av Rick Yancey


Min tävlingsvinst från finaste Cecilia;
The Amulet of Samarkand av Jonathan Stroud
Deviant av Helen Fitzgerald
5 Magnetbokmärken

Dessa böcker har jag fått hem under veckan som gått. Jag har hunnit läsa Illusions of Fate, som jag ÄLSKADE, och Winterkill som jag blev ganska besviken på, även om den var helt okej. The Perilous Sea och The Infinite Sea är några av höstens mest efterlängtade böcker för mig, så jag ser fram emot att läsa båda ganska så snarast.
Och sist, men inte minst, så vann jag ju en tävling hos Cecilia på BookObsession, och fick ett hemligt paket med 2 böcker och bokmärken i. Jag blev jätteglad, och ser verkligen fram emot att läsa båda böckerna. Tack så mycket!! <3
 
Har du läst någon av böckerna? Och vad tyckte du i såna fall?

12 kommentarer:

 1. Efter att ha sett vad du tyckte om Illusions of Fate på Goodreads är jag nu supersugen på att läsa den! :) Och det kan hända att jag igår äntligen beställde jag Throne of Glass, Crown of Midnight och Heir of Fire :D Skulle bara meddela det ;) Hoppas att du tycker om dina nya böcker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, ja. Du måste läsa den! Jag blev superförvånad över att den var så bra, men jag tänker fortfarande på den. Så himla, himla bäst. :) Haha, vad härligt att höra. Jag är så glad att du äntligen tagit ditt förnuft till fånga. ;) Hoppas verkligen att du kommer att tycka om dem, annars får jag liksom skämmas lite. :) Och tack så mycket! :)

   Radera
  2. Det är så kul när man blir överraskad av en bok och den är så mycket bättre än vad man trodde att den skulle vara! :) Haha, eller hur! ;) Men jag tror inte att du kommer att behöva skämmas för jag har en känsla av att jag kommer att älska serien! :)

   Radera
  3. Det är jättekul, men jag tycker att det händer på tok för sällan. :) Haha, det tror jag också att du kommer att göra, den är ju så jäkla bra. :)

   Radera
 2. Läste hela serien (där Amulet of Samarkand är den första) i år och gillade den massor. Rekommenderas varmt. Älskade speciellt Bartimeus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att höra, jag ska försöka läsa den ganska så snarast. :)

   Radera
 3. Alltid kul med nya böcker! :) Det var tråkigt att höra att du blev besviken på Winterkill, som jag har varit ganska nyfiken på ett tag nu. Jag vill fortfarande läsa den, men den har halkat ner lite på prioritetslistan. Men desto roligare var det i stället att du gillar Illusions of Fate så mycket, den känns väldigt intressant. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har jättesvårt att bestämma mig för vad jag tyckte om Winterkill. Det var så mycket som jag inte gillade/som störde mig, men den lyckades trots det att hålla intresset vid liv. Så jag hoppas du gillar den mer än vad jag gjorde. :) Och du bara måste läsa Illusions of Fate, den var helt fantastisk!! :)

   Radera
 4. Vad kul att posten för en gångs skull inte gjorde några fel! :P Hoppas att du kommer att gilla böckerna! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tack så hemskt mycket! <3 Och det är jag övertygad om att jag kommer att göra, båda verkar väldigt intressanta. :)

   Radera
 5. Jag vill oxå ha The Illusions of Fate & The Infinite Sea! De tidigare böckerna jag läst från White har varit väldigt bra men det är ändå skönt att höra att du tyckte om den :) det bådar gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. The Illusions of Fate var SÅ bra, helt klart hennes bästa hittills, och jag hoppas att du gillar den när/om du läser den. Är också nyfiken på The Infinite Sea, men jag vill läsa om The 5th Wave först. Vet bara inte riktigt när jag ska ha tid. :)

   Radera